MASTERDOOR
MASTERDOOR
CISA zárak
CISA zárak
BANK biztonságtechnika
BANK biztonságtechnika

CISA zárak

A biztonság mindannyiunk életében kiemelkedő szerepet tölt be. Hiszen nap, mint nap gondosan óvjunk testi épségünket és őrizzük az értékeinket. Azonban sok esetben nem elégséges csak a figyelmünk, a legtöbbet a professzionális biztonságtechnikai eszközök segítségével tehetünk.

És ahogyan testünk épségéről a biztonsági öv, úgy ingatlanunk védelméről a professzionális zárrendszer gondoskodik.

Vállalkozásunk több mint 10 éve veszi ki a részét a biztonságos otthonok megteremtéséből. Fő profilunkként a világszínvonalú Cisa zárak forgalmazásával igyekszünk mindenki számára alapvetővé tenni a biztonságos otthon fogalmát.

Az aktív biztonságtechnika területén a Cisa Európa egyik vezető márkája. Sikereit többek közt az 1926-ban világelsőként szabadalmaztatott elektromos zárrendszerrel alapozta meg. E mellett olaszországi vállalat 6 gyára világszerte több ezer ember biztonságát garantálja. Termékei 70 ország lakossága számára teszi lehetővé és elérhetővé a sok esetben megfizethetetlen biztonságot.

Többek közt a Cisa zárak rendelkeztek először mikrochip kártyás technológiával, melyet kimondottan a saját zárrendszereikhez fejlesztettek ki. Az elektromos kulcsként alkalmazott chip kártyák garantálják a Cisa zárak legmagasabb biztonsági besorolását a beléptető rendszereknél. A chip kártyás Cisa zárak további előnye, hogy egyetlen kártya segítségével irányíthatóvá válik az elektromos- és a fűtésrendszer.

A chip kártyás Cisa zárakon kívül a gyártó hagyományos vasalatok és az egyéb elektromos zárak előállításával is foglalkozik. A több mint 30.000-es termékpaletta garantálja, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő Cisa zárak egyikét.

A Cisa zárak mindegyike DIN, EURO és MABISZ minősítéssel rendelkezik.