MASTERDOOR
MASTERDOOR
CISA zárak
CISA zárak
BANK biztonságtechnika
BANK biztonságtechnika

MASTERDOOR

A biztonság az ajtóban kezdődik, hisz amíg valaki nem tud bejönni, addig nincs is mitől félni. Azonban ahhoz, hogy tényleg ne kelljen félnünk, olyan ajtókra van szükségünk, melyek még a legmagasabb biztonságtechnikai elvárásoknak is megfelelnek.

Az általunk forgalmazott piacvezető márka világszinten számos ingatlan biztonságáért felel. Az olaszországi Masterdoor 1978 óta látja el a biztonsági ajtók piacát. A gyártó által képviselt szenvedély és szakértelem biztosítja a Masterdoor ajtók magas színvonalát. A folyamatos fejlődés, és az innovatív technológia alkalmazása garantálja a legmagasabb minőséget és biztonságot.

Vállalkozásunk a Masterdoor ajtók hivatalos haza viszonteladója. Forgalmazásunkban a Masterdoor több termékkel is képviselteti magát. Fő célunk, hogy vevőink számára olyan Masterdoor ajtókat biztosítsunk, melyek a hazai elvárásoknak maximálisan megfelelnek.

Az elvárásoknak megfelelően termékeink:

  • több pontos zárszerkezettel,
  • több zárnyelvvel,
  • több perces áttörés gátlóval,
  • többszörös leemelés gátlóval,
  • kitekintővel,
  • és dupla szigeteléssel rendelkeznek.

Az egyes Masterdoor ajtók 30 perces tűzállósággal és golyóállósággal, valamint öntanuló főzárral is ellátottak. Termékeink a biztonság mellett az esztétikát is ugyan olyan magas minőségben képviselik, Masterdoor ajtóink közt megtalálhatóak az üvegezett kivitelűek, és a bronz, króm vagy aranyszínű zárrozettával ellátott termékek.

Minden egyes Masterdoor ajtónk MABISZ minősítéssel, az egyes termékek pedig EURO 2, EURO 3 és EURO 5 minősítéssel is rendelkeznek.

Munkatársaink a Masterdoor ajtókhoz a magas minőséget biztosító Cisa zárakat ajánlják, melyhez karbantartást, zárprogramozást és zárcserét is biztosítanak.