Profilzár

A CISA profilzárakat gyakran használják otthonokban és kereskedelmi épületekben, mivel megbízhatók és könnyen telepíthetők. Olyan biztonságos zárszerkezetek, amelyek segítségével lehetővé válik az ablakok és ajtók hatékony zárása és nyitása.

A modern CISA profilzárak gyakran továbbfejlesztett biztonsági funkciókkal rendelkeznek, például fúrásnak és feltörésnek ellenálló védelemmel – másolt kulccsal is. Ezen tulajdonságok segítenek megvédeni a lakást vagy a kereskedelmi helyiségeket az illetéktelen hozzáféréstől és a betörésektől.

CISA PROFILZÁR

Másolt kulccsal sem törhető fel

A CISA profilzár-szerkezetek megakadályozzák a másolt kulcsokkal történő feltörést, hiszen az ajtó csak a hozzárendelt kulccsal nyitható ki. A középületekben, ahol számos iroda üzemel, ez a funkció kiemelten hasznos, hiszen pontosan lekövethető, hogy mely személyek rendelkeznek a nyitás/zárás lehetőségével.

A betörés kockázatát tovább csökkenti a fúrással feltörésnek való ellenállás. A zár belső szerkezete nem manipulálható és roncsolható különböző eszközökkel, azaz maximálisan ellenáll a támadásoknak.

Az ingatlanok eladási és bérbeadási értékét növelik az ilyen típusú zárak, hiszen magasabb fokú védelmet biztosítanak a személyek és az értékeik számára.

Vissza a főoldalra